perjantai 4. toukokuuta 2012

Lillin keittiössä

Meidän rakas Kevätesikko täytti eilen 3 vuotta. Eilen synttäreitä vietettiin kavereitten kanssa ja huomenna on sukulaisten vuoro osallistua juhlallisuuksiin. 

En tiedä muitten perheitten juhlista, mutta itse satun kuulumaan siihen joukkoon, joka pitää juhlien tarjoilua tärkeänä. Nolointa on jos joku loppuu kesken! Övereitä on siis tapahtunut kerran jos toisenkin. (Meidän häistä jäi lihaa ja makkaraa yli niin paljon, että viimeiset syötiin pakastimesta 1-vuotishääpäivänä!)

Omalta osaltani kaikkien juhlien tarjoilusuunnitelmat alkavat kyllä hyvissä ajoin, mutta silti, joka ainut kerta, lopulta käy niin että lopullisia suunnitelmia hion edellisenä iltana ennen juhlia. Niin tälläkin kertaa! (Tai, edistystä on, että nyt on vasta iltapäivä, eikä ilta! Aikaa juhliin on vielä 26 tuntia!)

Eiliset kaverisynttärit juhlittiin koktailtikkujen,  (Kinuskikissan) daim-suklaamuffinsien ja kinkkuananaspitsakan voimin. Myös mansikkamuffinssit pääsivät pöytään, mutta niiden kuorrute taisi vedota lapsiin itse muffinsia enemmän... 


Päikkäriaikaan ehdin itsekin maistaa, ja etenkin toi daim-suklaamuffinssi vei kielen, mielen ja sydämen! Siispä sitä ainakin tarjoillaan myös huomisissa juhlissa!

Huomenna herkutellaan seuraavalla menulla:

Mustikkaboston (pakastinta pitää saada tyhjäksi marjoista!)
Daim-suklaamuffinsit
Juhlapöydän juustokakku (tähän saadaan mansikoita ja puolukoita pakastimesta!)
Tulinen sienipiirakka

 Arvatkaa miten vietän iltani..


3 kommenttia:

 1. Eiii, oli virhe tulla kurkkimaan tänne!! Varsinkin, kun mulla ei aikuisten oikeesti olis varaa maistella yhtään mitään noista sun loihtimista herkuista...
  Oliko sankari yhtään otettu lahjastaan? Isosisko valitsi sen taka-ajatuksella, että pääsee sitten teidän neidin kanssa eväsretkelle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja oli lemppari. Kaikki muut lahjat oli ihan laimeita sen jälkeen :D Sitä on esitelty kaikille ja monta kertaa. Ja kuulemma lähdetään teidän Isosiskon kanssa eväsretkelle. Pöllitään ehkä ne kengätkin (mun oli pakko metsästää netistä, josko Suomesta löytyisi edes puoliksi yhtä makeet kengät, ja Robbarista löytyi..)

   Poista
 2. Kokeilin eilen Daim-suklaamuffinseja, nam :P Jänniksi rihmoiksi suli se daim.

  VastaaPoista