tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ale-shoppailua

Kävin eilen kaupungilla ale-hintojen perässä. Tärkeintä oli löytää uudet kävelykengät viime viikolla hajonneiden, monta vuotta urhoollisesti palvelleiden kenkien tilalle. Jouduin lompsimaan kaupungille nolosti "puistokengissäni". Siis lenkkareissa, joita käytän vain tyttöjen kanssa puistoillessa...
jos silloinkaan.

Valmistauduin kenkäshoppailuun huolella tutkimalla netissä tarjontaa etukäteen. Tiesin jo valmiiksi, että haluan El Naturalistat. Ennestään omistan kyseiseltä merkiltä talvikengät ja korkkarit, ja tiesin, että näitten lesti sopii passelisti mun aku ankka -räpylään.
Nämä kengät sitten lähti kaupungilta mun mukaan. Lähdin ostamaan punaisia kenkiä, mutta jotenkin nämä "syksyn väriset" kengät vietteli mut siellä kenkähyllyllä. Samaa olisi toki ollut myös punasävyisenä. Hinnasta tippui useampi kymppi, joten kerrankin vanhat kengät osasivat hajota sopivaan aikaan!

Oon ihan sanaton näitten kenkien ihanuuden edessä!

8 kommenttia:

 1. Vielä ihqummat olivat livenä. Niin kuin säkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tulit juuri sopivasti kannustamaan ostopäätöksen teossa! :)

   Poista
 2. El Naturalistat on ihan ykkösiä! Mutta osaatko käsityöihmisenä neuvoa, mitä tehdä talvikengille, jos kudotun varren silmukka on ratkennut ja purkaantuu kovaa vauhtia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on varmaan samanlaiset talvipopot! Mulla on kanssa nyt syksyllä edessä tän silmukka-asian selvittäminen, muistaakseni ihan alkukeväästä nimittäin tapahtui sama ratkeaminen täälläkin... palaan asiaan, mutta vahvasti uskon, että jonkun melko helpon ratkaisun siihenkin saa kehitettyä :)

   Poista
  2. Itse olen yrittänyt paikata parsimalla, mutta tosi rumaa jälkeä tulee. Eli sitä en suosittele, mut kerro jos keksit jonkun hyvän idean. Noi on nimittäin parhaat talvikengät mitä mulla on koskaan ollu.

   Poista
  3. Nuo on kyllä aivan mahtavat talvipopot! Näyttävätkin! Mulla on myös yhdet susirumat pomarin talvikengät, joita käytän tyttöjen kanssa ulkoillessa, mutta kun en halua talvisin näyttää möröltä (esimerkiksi kauppareissulla tai muskariin mennessä tai...) vetäsen nuo El Naturalistat jalkaa. Sinne menee sisään ohut villasukkakin! Ei palele varpaat :)

   Poista
 3. Ihanat kengät! Mulla on punaiset El Naturalistat, ei tosin ihan sama malli, mutta kesäkengät kuitenkin. Eli tämähän meni nappiin... ;)

  Ja tuo lesti on kyllä just niin armollinen. Materiaalikin on niin laadukas, että vanhat kenkäni joustivat vaivatta koossa 40-42 silloin heinäkuun superturboilussani. Hyvä ostos - ja vielä ale hinta! (ja vieläpä ehdottomaan tarpeeseen vanhojen hajottua) Täydellinen onnistuminen siis! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla leveni lesti pysyväti ensimmäisen raskauden aikana ja jouduin laittamaan suuren osan kengistäni kiertoon. El Naturalistat jäi, koska ne mahtuu jalkaan vieläkin! :) Jokaisen euron arvoiset siis!

   Poista