tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lasten makkari

Alkukuusta vietettiin miehen viimeistä isyyslomaviikkoa. Se kuluikin leppoisasti (joojoo!) lastehuoneita remontoidessa. Tytöt vietiin yökylään, ja kun pieni mies illalla nukahti, alkoi meidän remppasavotta. Ennen muuttoa maalasimme lasten nukkumishuoneen seinän (ja katon) valkoiset osat uudestaan valkoisella. Vaaleansininen sai jäädä odottamaan, sitä että meillä olisi aikaa muuttaa se vihreäksi. Nyt oli sen aika.


 

 Lattiaa ei tässä projektissa tarvinnut suuremmin suojailla. Ällöstä muovimatosta oli tarkoitus päästä eroon seuraavana päivänä.

Lattian vaihtaminen muovimatosta laminaattiin aiheutti tavaransiirtelyntarpeen. Meidän makkarissa oli välillä kunnon tungos, kun suuri osa kahden lastenhuoneen tavaroista oli samaan aikaan poissa remontin tieltä.


Kaappeja ei jaksettu siirrellä kuin aulaan asti. (Aulan kuva otettu meidän makkarin ovelta. Vastakkaisella seinällä näkyvä vihreä on uutta lasten makkaria.)


 Muovimattoa ei totisesti tule ikävä! Maton irti repiminen ei ollut niin hankala juttu, mitä alun perin pelättiin, mutta sen saaminen ulos huoneesta osoittatui pieneksi haasteeksi. Lopulta viskasimme maton kolmessa erässä ulos ikkunasta.
Laminaatin asentamisesta ei tässä vaiheessa remonttia ollut vielä mitään kokemusta. Lopulta lattiaa ährättiin ja ähellettiin niin kauan, että tytöt jäivät yökylään vielä toiseksikin yöksi. Seuraavat huoneet olivat (kuulemma) jo helpompia.


  Huoneen pinnat ovat nyt valmiina.

 Tilaa on, ja todennäköisesti pikkumieskin muuttaa lähiaikoina siskojensa seuraksi. Tämä huone on lasten makkari, jossa lelujen määrä yritetään pitää hillittynä ja hallittuna, jotteivät ikävästi häiritse pieniä nukkujia. Viereinen huone (jonka remppakuvia esittelen myöhemmin), on leikkihuone (/vierashuone), jonne leikit voi jättää kesken vaikka unet tulisivat väliin.


1 kommentti: