tiistai 25. lokakuuta 2011

Loma!

Open vaimona olemisessa parasta on ehkä lomat! toiseksi parhaana tulee järjetön suklaan määrä joulujuhlan jälkeisinä päivinä. Enkä nyt tarkoita tätä niin että parasta juuri minun mieheni vaimona olemisessa olisi lomat ja suklaa. 

Opettajalla vaan on siitä(kin) erilainen työ, että tiettyinä aikoina on lomaa, ja yleensä melko runsaasti! Kesäloman kymmenen viikkoa nyt on sellaista mannaa että ei sitä passaa tähän aikaan vuodesta edes ajatella, mutta ei syyslomakaan ihan mäntti juttu ole. (Puhumattakaan joululomasta ja hiihtolomasta..) Nämä lomaviikot siellä täällä tuovat keveyttä myös kotiäidin arkeen. Eihän se loma kotiäidillä ihan samanlaista ole kuin lapsista haaveilevalla opiskelijalla, mutta silti miellyttävää aikaa. Omaa arkeani se ainakin pilkkoo, ja miehen oleminen kotona tuo mulle mahdollisuuden tehdä asioita, joita en tavallisesti ehdi. 

Lähestyvän loman kunniaksi lainasin viime viikolla kirjastosta kolme kirjaa:


Kaksi ensimmäistä kirjaa taitaa kyllä jäädä vielä vain ihasteltaviksi, aikaa ompeluun kun ei tunnu löytyvän. Tyttöjen unien aikaan en voi ommella kun saumurin ja ompelukoneen louskutus häiritsee ainakin isompaa (vaikka omasta lapsuudesta ompelukoneen ääni myöhään illalla on yksi rakkaimmista muistoista!) Neulekirja sen sijaan pääsi jo käyttöön ja jotain on jo valmistumassa pukin konttiin!

Huomenna alkaa loman paras osa! Lähdetään katsomaan ystäviä entiseen kotikaupunkiin ja sitä kautta mökille rakkaittewn ihmisten kanssa. Saatan ehkä poiketa myös parissa lankakaupassa, täällä maalla kun ei lankapalveluita saa kuin Novitalta.

LOMALOMALOMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti