torstai 17. marraskuuta 2011

Onni ja Ilona

Eilen tajusin että lähipiiriin on seuraavien kuukausien aikana pullahtamassa useampia vauvoja. En tiedä kuinka moni muu harrastaa edelleen perinteisen postin, siis etanapostin, lähettämistä facebook-onnittelujen sijaan. Itse rakastan oikean postin lähettämistä ja saamista. Vauvan toivottaminen tervetulleksi ja tuoreiden vanhempien onnittelu on mielestäni edelleen hyvä tapa, vaikka eletäänkin 2010-lukua.

Kahden pienen tyttären äitinä olen saanut oman osuuteni vaaleanpunaisista rimpsukorteista, joita marketit ovat pullollaan. Tunnustettakoon, että vaaleanpunainen ei varsinaisesti kuulu lempiväreihini, eikä ne rimpsutkaan ole  välttämätt minun makuuni. Poikavauvojen korttivalikoima ei tunnu olevan yhtään suurempi. Viime syksynä löysin netistä ratkaisun suppean värimaailman ongelmaan, kun kaveri vinkkasi Onni ja Ilona -korteista.

Kortit ovat ihanan iloisia ja ehkä jopa hieman retrohenkisiä. Kuvat eivät ole tylsiä kapaloituja nyyttejä, vaan selkeitä ja värikkäitä eläimiä, marjoja, autoja ja lastenvaunuja. Juuri sellaisia kuvia, joita vauvakin katsoo ,vajaavaisella näöllään, mielellään. Vähän kuin se vanha kunnon keltainen hymynaama punaisella taustalla!

Näitä kortteja meiltä on lähtenyt ihanille pienille vauvoille tervetuliaisiksi, ja eilen tilasin näitä jo lisää! Kortteja on iso valikoima ja määrät saa valita ihan itse. Minä tilasin tälläisen setin:
 

Jos tilasi 12 korttia, tai enemmän, sai kaupanpäälisiksi pienen kangaskassin, joka näkyy kuvassa etualalla. Nämä siis tilattiin eilen, ja saapuivat postilaatikkoon tänään. Ilahduttavan nopeaa palvelua! 

Käykäähän kurkkaamassa!

2 kommenttia:

  1. Noi kortit on ihania! Meillä on sekä teidän lähettämä että opiskelukavereilta saatu Onni ja Ilona-kortti ihan laminoituina Een sängyn yläpuolella :) Vieläkin se tykkää niitä katsella.

    VastaaPoista
  2. Tää on kans Onni ja Ilona fani. ♥ Hoitopöydän vierestä löytyy tällä hetkellä leppäkerttu, Pikkusisko tykkää ja turhautuu, kun ei saa sitä irti. :P

    VastaaPoista