sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Susipoika ilman paitaa

Äiti pääsi eilen illalla tuulettumaan. Illan teema oli "ystävä kainaloon ja elokuviin", tai ehkä sittenkin "Susipoika ilman paitaa"? Kävin siis katsastamassa uuden Twilight-elokuvan (jossa susipoika oli valitettavan vähän ilman paitaa). Ette arvaa millaisia unia näin viime yönä...
 
 
 
 En osaa päättää, mikä illassa oli parasta. Ilta ilman lapsia, mahtava seura, iso pussi irtokarkkeja ihan vaan itselle, Susipoika vai koko elokuva? Ehkä ei tarvitsekaan päättää. Koko ilta oli kokonaisuutena niin huippu, että tämän voimalla pärjään varmasti loppuviikon. Tai ainakin keskiviikkoon asti!

5 kommenttia:

 1. Oivooi susipojat. Itse kävin katsomassa toissapäivänä "sinä päivänä" ja oli kyllä ihan sairaan hyvä. Leffailloissa hyvää on kaikki.

  VastaaPoista
 2. Ai että, mekin lomailtiin viime yönä Esmen saarella. ;) Toi traileri antaa muuten ihan erilisen kuvan nyt, kun on nähny koko leffan. Missä oli Volturit?? Mutta juu, ihnuutta oli myös ne ylijäämänamit päiväkahvin seuraksi. :D Ja tiistai on onneks jo huomenna!

  VastaaPoista
 3. Henska, tuo on kyllä totta! Eipä ihan heti tuu mieleen sellaistakaan laffailtaa että huono leffa olisi illan pilannut. Jos leffa onkin ollut täyttä kuraa on kaikki muu parhaus korvannut leffan laadulliset puuttet :)

  ÄitiVaimo, mä taas keksin nimivaihtoehdot seuraavalle lapselle ja olin melkein koko yön raskaana :D Aamulla oli vielä ihan sairaan kipeä lonkka. Ihan samasta kohdasta mistä molemmissa loppuraskauksissa aina aamuisin :D Oliko vähän liian toden tuntuinen uni?

  VastaaPoista
 4. Me käytiin katsomassa leffa keskiviikkona (ihanat plussaliput, hinta on niillä melkein -50%, sopii opiskelijalle :) Oli kiva käydä pitkästä aikaa leffassa ja leffakin oli ihan jees! Yllätyin kyllä, ettei ollut enempää vauhtia ja vaaratilanteita :D Jotenkin tottunut jo parin viime elokuvan jälkeen, että joku kuitenkin jahtaa niitä. Nyt ei ollut niin vaarallista, vaikka jännittävää kylläkin (en muista missään muussa leffassa noin dramaattista synnytystä, että piti itsekin siristellä silmiä, uskaltaakseen katsoa).

  Yllättävää kyllä, en muista että olisi susipojat tai hurmurivampyyritkaan tulleet uniin.. vielä :)

  VastaaPoista
 5. Suvi, mulla on niin ikävä noita Plussalippu-leffoja. Huoh. No, empä muutenkaan käy niin usein leffassa että sillä pystyisin köyhtymään! :D

  VastaaPoista