lauantai 17. maaliskuuta 2012

Lastenhuone

Tekisi mieli väittää että meidän lastenhuoneessa näyttää aina tältä:


Joo, ei näytä. Siivosin äsken pidemmän tovin, ihan vaan sen kunniaksi että molemmat tytöt nukkuivat päikkäreitä samaan aikaan. Toinen ulkona ja toinen isin kainalossa vanhempien makkarissa. Oli pakko ottaa siivotusta huoneesta kuvia muistoksi siitä, että joskus on ollut siistiä..


Myös parit (huonosti kuvatut) yksityiskohdat tuli ikuistettua. Ikkunan edessä roikkuu kameleita ja norsuja. Sopii mielestäny hyvin huoneen eläinaiheiseen tapettiin.


Ylemmässä taulussa on "isi ja äiti" ja esikoinen on Omppuna äitin masussa. Taulun on maalannut minun rakas ystäväni ja esikoisen kummitäti. Alempi taulu on saman ihmisen käsialaa ja siinä on meidän pienempi neiti, KevätVarpunen.


Esikoinen on kassi- ja laukkufriikki. Siivouksen yhteydessä veskojen määrää rajoitettiin ja osa laitettiin piiloon vaatehuoneeseen.Ehkä sitä pärjää neljällä kassilla ja yhdellä repulla. Ainakin jos se reppu onkin nalle/koira..?


Loppuun vielä esikoisen taideteos, joka on kunniapaikalla lastenhuoneen ovessa näytillä.Ehkä seuraavaksi siivoan keittiön..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti