perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vuoden mutsiÄitiVaimo Elämää, ei sen enempää -blogista heitti minua Vuoden mutsi -haasteella. Tarkoitus olisi siis täydentää alla olevat kymmenen kohtaa ja antaa haastetta eteenpäin vähintään yhdelle mutsibloggaajalle. Aluperin haaste on peräisin Vuoden mutsi - blogista.

1. Tunnen itseni vuoden mutsiksi... kun takana on pitkä päivä tyttöjen kanssa kotona, ja saan illalla iltasuukon vanhemmalta neidiltä "kauniita unia rakas äitinen!"-kommentin saattelemana.

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...hermojen kestäminen. Äitini ystävällä on 7 lasta, mutta silti aina kun olemme käyneet heidän luonaan kylässä, on äiti rauhallinen kuin viilipytty. Miten on mahdolista?! Mä ainakin kiehun useita kertoja päivässä, koska mikään ei kuitenkaan mene sinne päinkään, miten on suunniteltu... Lehmän hermot tänne, kiitos!

 3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...kertoo että "äiti, olet ihana", vaikka mitään erityisen ihanaa tai tavallisuudesta poikkeavaa ei olisikaan tapahtunut.

 4. Kello 12 yöllä olen yleensä... nukkunut makeasti jo pari tuntia!

 5. Kello 8 aamulla olen yleensä... väsynyt. Viikonloppuisin tosin usein myös yhä nukkumassa :D

 6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että... ilman sinua mistään ei tulisi mitään. Ja ihanaa että valitsit minut!

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... kiitos tuesta nyt ja aina. Ilman sinun kuulevia korviasi ja näkeviä silmiäsi en olisi nyt tässä.

8. Viimeksi kiroilin, kun... sain järjettömiä lastenkasvatusohjeita, taholta, jolla ei itsellään ole mitään kokemusta lapsista.

9. En ole koskaan osannut...stressata kotitöistä kotona ollessani. Mielestäni minun päätehtäväni kotiäitinä on olla läsnä lapsilleni, eikä ylläpitää sisustuslehden keskiaukeama -kotia.

 10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on...hiljentyä hetki. Oikeastaan ihan sama missä ja miten tämä tapahtuu, mutta omille ajatuksille ja omalle itselle pitää olla aikaa!

Siirrän haasteen Blogi, jolla ei ole nimeä -blogin Annalle, jonka kanssa olemme tunteneet "aina", ja jonka äitiydestä olen iloinnut vilpittömästi heti raskausuutiset kuultuani. On mahtavaa, että saamme jakaa myös niin hienon ja upean asian, kuin äitiys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti